Layanan Pertanahan

Berita

Tautan Luar

Kerjo Sami Antawis Kantor Pertanahan Kab. Jepara Kalihan POLRES Jepara

Senin enjing (29/06/2020) dateng panggenan Aula Endra Dharma Laksana Polres Jepara sampun kedadosan kegiatan Penandatanganan Keputusan Bersama “Pembentukan Tim Terpadu Pelaksanaan Tugas dan Fungsi Dalam Rangka Kegiatan Pendaftarran Tanah Sistematis Lengkap” antawis Kepala Kantor Pertanahan Kab. Jepara kalihan Kapolres Jepara
.
kegiatan kasebat dipunrawuhi Kapolres Jepara AKBP Nugroho Tri Nuryanto, S.H., S.I.K., M.H., Kepala Kantor Pertanahan Kab. Jepara Mujiono, S.H., M.M., Wakapolres Jepara Kompol I Putu Bagus Krisna Purnama, S.I.K., PJU Polres Jepara, Kapolsek Jajaran lan Perwakilan Eselon IV BPN Jepara sakathah 5 tiyang.
.
Kapolres Jepara ngaturaken menawi kegiatan kados meniko sampun dipun wiwiti antawis Polda Jateng dan BPN Provinsi, dan MOU ingkang dipundamel kagungan tujuwan dhateng ngajeng supados terjalin kerja sami ingkang sae antawis BPN kalihan kepolisian
.
Sawentawis meniko Kepala Kantor Pertanahan Kabupaten Jepara njlentrehaken, acara meniko inggih meniko tindak lajeng MOU ingkang sampun dipun damel antawis Polda Jateng kalihan BPN Provinsi ingkang sampun dipun lampahaken ing tanggal 17 Juni 2020
.
Kawulo matur nuwun sanget inggil kerja sami lan rencangan saking Polres jepara salami meniko lan Kawulo ngaturaken Sugeng dinten Bhayangkara engkang kaping 74, mugi-mugi Polri mliginipun Polres Jepara soyo Joyo lan Sukses
.
Sasampunipun meniko kegiatan dipun lajengaken kalihan penandatanganan Keputusan Sareng Pembentukan Tim Terpadu Lampahan ayahan lan Fungsi Lebet Kegiatan Pendaftaran Tanah Sistematis Jangkep antawis Kepala Kantor Pertanahan Kab. Jepara kalihan Kapolres Jepara.